ASE

Ase A-kasse og fagforening

Ase A-kasse er både for selvstændige og lønmodtagere

Ase er en tværfaglig A-Kasse for både selvstændige og for lønmodtagere, de har i dag omkring 145.000 medlemmer. A Kassen blev etableret i 1976 og har deres hovedkontor på Frederiksberg, og derudover 11 lokalkontorer samt seks samtalesteder. Allerede et år efter at a-kassen blev stiftet fik de statsanerkendelse. Til at starte med, var Ase kun forbeholdt selvstændige og det var heraf deres navn opstod. Nemlig en forkortelse af A-Kassen for Selvstændige, og tidligere hed de Arbejdsløshedskassen for Selvstændige Erhvervsdrivende. Siden 2002 har de dog også været tilgængelige for lønmodtagere, på grund af en lovændring netop samme år.

Ase hjælper dig til at udnytte dit fulde potentiale

Ase tilbyder a-kasse men samtidig er der mulighed for tilmelding af fagforening. A kassen fokus består i at hjælpe medlemmerne til at bruge deres personlige fulde potentiale. Dette kan være karriereplanlægning eller optimering af ens eget firma. De har ingen tilknytning til religion, politik eller hovedorganisationer. Akassen optager alle, lige fra selvstændige til lønmodtagere eller studerende.

En billig a kasse med god service

Denne a kasse er kendt for at være en billig a-kasse med et lavt kotingent, det er blandt andet her at en stor del af deres kundetilfredshed kommer af. Dette betyder dog ikke en ringere service, bare fordi at de kan tilbyde en billigere a-kasse end andre fagforeninger. Ase har en ambition og vision om at de ønsker at være åbne, og at være en kundeorienteret organisation, som gør deres medlemmer til ambassadører. Dette sker dog ikke fra den ene dag til den anden, men de agter at bevare fokusset omkring vision og dette gør de blandt andet ved, at være i konstant udvikling. Dette gør de ved at tænke i nye effektive produkter og arbejdsprocesser, samt at give deres medlemmer en god oplevelse hver gang de er i kontakt med a-kassen.

Hos Ase går de højt op i at besidde de rette værdier

Ase ønsker at skabe en kultur ud fra fire vigtige værdier. Disse værdier består i at være: værdiskabende, troværdige, nærværende og sidst men ikke mindst professionelle. Ydermere er deres mission, at de ønsker at kæmpe for alle i Danmark, for at forløse deres fulde potentiale.

Meld dig ind i Ase hvis du ønsker et billigt a-kasse kontingent

Hos Ase får du et billigt a kasse kontingent, og dette kontingent kan du endda trække fra i skat. De ved du præcis hvad det er du betaler til og du kan være sikker på, at dit kontingent kommer til at gavne dig selv i sidste ende. Det månedlige a kasse kontingent starter fra 467 kroner hos Ase.

Bliv medlem hos Ase her nu