Business Danmark

Business Danmark A-kasse og fagforening

Business Danmark er en a-kasse, hvor det er medlemmernes virkelighed, der bliver taget udgangspunkt i. De går op i vigtigheden i at få privat- og arbejdsliv til at spille sammen, for at gå op i en højere enhed. Dette gøres blandt andet ved opbyggelse af en alliance mellem en lang række karakterer.

På denne side har vi for dig samlet alt den information, som du behøver, inden du melder dig ind i Business Danmark. Du kan blandt andet finde information om følgende:

 • Hvad er Business Danmark?
 • Hvad koster et medlemskab hos Business Danmark?
 • Hvad kan Business Danmark hjælpe med?
 • Hvilke fordele er der som medlem i Business Danmark?

Hvem er Business Danmark?

Business Danmark er en branchespecifik fagforening og a-kasse. Dette betyder, at Business Danmark udelukkende optager medlemmer, der beskæftiger sig inden for salgs- og marketingsbranchen. Dette gælder dog både lønmodtagerne, ledere og ikke mindst selvstændige erhvervsdrivende. Det skal bare gælde, at man skal arbejde inden for handelsbranchen med blandt andet salg, markedsføring eller rådgivning.

Hvis du har en uddannelse inden for eksempelvis erhvervsøkonomi eller markedsføringsøkonomi, så kan du med rette vælge Business Danmark a-kasse og/eller fagforening. Det gælder også, hvis du er studerende inden for selvsamme branche. 

Hvad koster et medlemskab hos Business Danmark?

Når du har bestemt dig for at oprette et medlemskab hos Business Danmark, skal du først og fremmest beslutte, om du blot ønsker at være medlem af a-kassen, eller om du ønsker medlemskab hos fagforeningen.

Et medlemskab hos a-kassen giver dig ret til at modtage dagpenge, hvis du bliver ledig. Desuden hjælper en a-kasse dig med at finde et nyt arbejde. Derimod hjælper fagforeningen dig, hvis du oplever problemer, når du er i og på arbejde. Dette kan eksempelvis være uenigheder med din chef, fejl i dine lønudbetalinger eller at du ønsker at skifte job eller karriere.

Hos Business Danmark kan du få et medlemskab i fagforeningen for blot 167 kroner om måneden. Hvis du derudover tilmelder dig a-kassen, så vil du kunne få en kombinationsløsning for kun 637 kroner om måneden. Dermed får du en af Danmarks billigste løsninger på fagforening og a-kasse.

Man kan opstille priserne for et medlemskab hos Business Danmark Fagforening således:

 • Medlemskab af fagforening: 167 kroner pr. md.
 • Nyuddannede – de første seks mdr. efter endt uddannelse: 83 kroner pr. md.
 • Medlemmer på fleksibel efterløn: 83 kroner pr. md.
 • Pensionister: 292 kroner pr. år

Priserne for et medlemskab hos Business Danmark A-kasse kan opstilles således:

 • Medlemskab af a-kasse: 470 kroner pr. md.
 • Medlemskab af a-kasse inkl. efterlønsbidrag: 978 kroner pr. md.

Dog kan man have in mente at et kontingent til både fagforening og a-kasse altid kan trækkes fra i skat.

Hvis man er studerende, kan man også blive medlem af Business Danmark. Det gælder, hvis uddannelsen er et fuldtidsstudie, og hvis uddannelsen er statsgodkendt. Hvis du studerer til eksempelvis markedsføringsøkonom, HA eller cand. Merc., kan du blive medlem af Business Danmark fagforening og a-kasse. Dette er helt gratis. Hvis du melder dig ind i Business Danmark senest 1 år, inden din uddannelse stopper, vil du modtage dagpenge efter dimittendsatsen allerede fra den dag, du er færdig på uddannelsen. Hvis der er under 1 år tilbage af din uddannelse, kan du nå at melde dig ind i Business Danmark helt op til 14 dage efter, at din uddannelse er færdig, og du vil stadig være berettiget dagpenge.

Her kan du læse om nogle de arrangementer der afholdes af Business Danmark.

Professionel rådgivning

Som a-kasse medlem ved Business Danmark får du adgang til en masse kompetente personer, der har megen erfaring samt viden. Medlemmer hos Business Danmark a-kasse går meget op i at dagligt at yde den bedste mulige arbejdsindsats, og dermed skabe resultater. For at gøre dagligdagen nemmere, styrker og motiverer Business Danmark a-kasse hele tiden din konkurrenceevne som medlem.

Som medlem af Business Danmark a-kasse og fagforening får du altså mulighed for en lang række af services. Dog skal du være opmærksom på, at du have medlemskab i både a-kassen og fagforeningen for at have adgang til alle services. Disse services kan være en stor hjælp for dig, hvis du eksempelvis oplever problemer på arbejdspladsen, hvis du ønsker at videreuddanne dig, eller hvis du har brug for at komme på arbejdsmarkedet igen efter ledighed.

Som led i dit medlemskab hos Business Danmark vil du for du eksempelvis opleve services inden for:

Rådgivning

Hos Business Danmark står en række kyndige rådgivere klar til at hjælpe dig, hvis du eksempelvis bliver ledig. Her vil du blive tilbudt rådgivning i forhold til din nye titel som dagpengemodtager og ikke mindst rådgivning inden for jobsøgning. Dette er for, at du kan komme hurtigst muligt ud på arbejdsmarkedet igen. Desuden viser statistikker, at Business Danmark har færre medlemmer der går ledige, end hvad landsgennemsnittet er.

Socialrådgivning

Som ekstra service har Business Danmark tilknyttet en række socialrådgivere. Så hvis du står i en situation, hvor du har brug for en socialrådgiver, så fortvivl ej! Hos Business Danmark står socialrådgivere klar til at vejlede dig inden for blandt andet flexjob og revalidering.

Juridisk rådgivning

Hvis du eksempelvis oplever problemer i din ansættelse, kan du med rette kontakte de juridiske rådgivere, der er tilknyttet Business Danmark. Her vil du finde svar og hjælp til alt i forhold til din ansættelse. Det kan være alt fra spørgsmål om løn til spørgsmål om komplicerede konflikter.

Dette er blot et udpluk af de services, som du kan opleve i forbindelse med dit medlemskab hos Business Danmark a-kasse og fagforening.

Udover de mange services, vil du også få en række medlemsfordele. Dette omfatter blandt andet:

 • Fordelagtige privatforsikringer
 • Fordelagtige pensionsordninger
 • Rabatordninger
 • Lønsikring der dækker op til 90% af din løn

Ansvar

Den verden, vi lever i i dag, er ret globaliseret, hvilket medfører, at der stort set konkurreres om alt mellem himmel og jord. Som et menneske der er på forkant med sig selv, har man helt alene ansvaret for, at det kan forløbe så godt som muligt. Hos Business Danmark a-kasse ser de ikke kun deres medlemmer som kompetent arbejdskraft, men også som en form for styrke. Endvidere tilbyder de medlemmerne selvudvikling, coaching, juridisk rådgivning, kontante fordele samt a-kasse. Dette tilbydes med henblik på fuldt ud at kunne udnytte deres potentiale.

Der er altså mange fordele ved at vælge Business Danmark, når du skal vælge a-kasse og/eller fagforening. Dette ses også tydeligt ved, at ledigheden blandt medlemmer af Business Danmark ligger under landsgennemsnittet.

Succes

Hos Business Danmark a-kasse mener man, at hemmeligheden bag succes går på villigheden til at kunne tilpasse og omstille sig med et smil på læben. På den måde kan man sige, at de repræsenterer personer, som er omstillingsparate og optimistisk anlagte. Det er nemlig, hvad der skal for at kunne arbejde indenfor salg- og marketing, hvis man spørger dem. Det er også grundlaget for den daglige positive vækst hos denne a-kasse. Målsætning i den forbindelse er, at få business i Danmark til at kapere mere format end konkurrence og penge.

Som du kan se, er Business Danmark også blandt vores anbefalede her på vores sammenligningsside AkasseMedlem.dk. Derfor er denne a-kasse også en stærkt bud, når du vil blive medlem i en arbejdsløshedskasse.

Læs mere om A-kasser på vores side om A-kasser.