CA

Bliv medlem hos CA a-kasse i dag

CA a-kasse

CA er både en a-kasse og en karrierepartner, som med sine omkring 58.000 medlemmer er landsdækkende. Medlemmerne kommer fra det vi kender som business verden, såsom HR, kommunikation, økonomi og ledelse. Dette er blot et blot et mindre udpluk af de mest sete fagområder hos medlemmerne i CA a-kasse. Stort set alle deres medlemmer figurer på det private arbejdsmarked i Danmark. Endvidere er de næsten allesammen højtuddannede fra handelsakademier, handelshøjskoler og universiteter.

Værdier

Hos CA a-kasse har man et værdigrundlag som er baseret på tillid, samarbejde, professionalisme og et helt særligt syn på dét at fungere som en a kasse. Dette gøres for at danne en faktuel merværdi for deres kunder gennem samarbejder med flere tilknyttede virksomheder, uddannelsessteder og organisationer. På den måde mener denne a-kasse at de kan opretholde en første klasses service og en adskillige fordele for medlemmerne.

Bliv medlem i CA

Medlemmer hos CA a kasse kan få udbetalt dagpenge under ledighed, skattefri præmie, efterløn, feriedagpenge og få relevant vejledning og råd i henhold til jobsøgning. Udover det afholder de jævnligt foredrag og arrangementer, som du som medlem gratis kan deltage i. Yderligere profilerer de sig på at have markedets stærkeste tillægsforsikringer, attraktive kurser, professionel coaching samt karriererådgivning. Disse værktøjer er med til føre dig bedst muligt videre i din job karriere, både mens du er i arbejde men også hvis du bliver ledig.

Derfor skal det være dem

Hvis man spørger CA om de kun er en a-kasse, så lyder svaret nej. Som medlem her, har du eksempelvis mulighed for at deltage i en lang række karrierefremmende tilbud. Dette gælder uanset om du er medlem som værende i arbejde, ledig eller måske som studerende. Et af de få krav for at bliv medlem i CA a-kasse, er at du enten skal bo eller arbejde i Danmark. Så hvis du kan sige ja til det, kan du rolig melde dig ind her.

Bliv medlem hos CA a-kasse i dag