Det Faglige Hus

Det Faglige Hus a-kasse og fagforening

Det faglige Hus er for alle

Det som vi i dag kender som Det Faglige Hus, blev stiftet i 1988 og dengang blev det kaldt Tekniker Sammenslutningen, da det der var en fagforening for tekniske funktionærer. Hurtigt skiftede de dog navn til Funktionær Karteller/Tekniker Sammenslutning (FK/TS), da de godt kunne se at deres medlemsskare skulle gøres en smule bredere, så alle funktionærer kunne blive medlem. Ti år senere skiftede de så endelig navnet til Det Faglige Hus og åbnede op så alle lønmodtagere og selvstændige kunne blive medlem af deres fagorganisation, og ikke blot funktionærer. Dette viste sig at være et godt træk, da Det Faglige Hus medlemstal efterfølgende steg gevaldigt. I dag rummer Det Faglige Hus i alt fire fagorganisationer samt en a-kasse. De 4 organisationer er FK/TS, 2B – Bedst og Billigst og Fagforening Danmark samt Foreningen Danske Selvstændige.

Danmarks billigste fagforening med a-kasse

Det Faglige Hus mener selv, at de kan tilbyde Danmarks billigst fagforening med en a kasse som er for alle. Deres a-kasse blev stiftet tilbage i 2002 og gjorde at fagforeningen for alvor begyndte at tage fart. Dog hed a-kassen til at starte med Danske Lønmodtagers A-Kasse. Men det blev i 2011 ændret til Det faglige Hus – A Kasse. Dette gjorde de for at a-kasse nemmere kunne forbindes med det overordnede brand. Der er mange fordele ved at tilmelde sig Det Faglige Hus a kasse. Først og fremmest ligger de vægt på, at man kan tilmelde sig uanset hvilket job man besidder.  A-kasse er billig, politisk uafhængige, der er både mulighed for at have fagforening og a kasse i et. Desuden har Det Faglige Hus lange åbningstider i hverdagen samt tilbyder en række medlemstilbud såsom hvervegaver og rabat på forsikringer.

Et mål om at blive de største på markedet

Det Faglige Hus satte sig et mål om, at de i 2014 ville runde 100.000 medlemmer. Dette mål blev allerede indfriet i oktober måned 2014. Siden hen har Det Faglige Hus sat sig et nyt mål. Målet går ud på at de vil være Danmarks største fagforening med a-kasse for alle. Planen er at det skal ske inden for de næste ti år. Det Faglige Hus har en stærk tro på sig selv og mener selv, at deres mål er ambitiøst men stadig realistisk. For at nå denne målsætning vil Det Faglige Hus fortsætte deres arbejde, med at sikre størst mulig medlemstilfredshed. Endvidere vil de fortsætte med at være upolitiske og fortsætte med at tilbyde den billigste fagforening med a-kasse.

For hvert medlem du anbefaler får du en gave

Det Faglige hHus har over 117.000 medlemmer, og halvdelen er faktisk blevet anbefalet af andre medlemmer. Hos Det Faglige Hus har de gjort det så smart, at hvis man anbefaler en ven eller bekendt at blive medlem af fagforeningen, så får man en gave som tak. Gaven er til en værdi på 500 kroner, når kontingent er betalt, vil der blive sendt en gavekode som man efterfølgende kan benytte i Hvervegave-shoppen. Hvis man anbefaler flere medlemmer, kan man samle gavekoderne og vælge en større gave til værdi helt op til 2.500 kr.

Bliv medlem og få gratis fagforening i tre måneder

Hvis man vælger at blive medlem i både fagforeningen og a-kassen i dag, kan man få gratis fagforening i de første tre måneder. Hvis man så samtidig siger ja til lønsikring, er dette også gratis i de første 3 måneder. Denne lønsikring kan dække helt op til 90% af lønnen. Hvilket er godt hvis man skulle gå hen og blive ledig, så den er bestemt god at have.

Bliv medlem hos Det Faglige Hus her nu