Frie Funktionærer

Frie Funtionærer A-kasse og fagforening

Frie Funktionærer er en billig og respekteret a-kasse

Frie Funktionærer er både for selvstændige erhvervsdrivende, lønmodtagere og for nyuddannede. A-kassen er billig, og med dit lave kontingent kan du være sikker på at få professionel hjælp og rådgivning når end du har brug for det. Fagorganisationen kan blære sig med at de har en lav ledighed i deres a-kasse, derudover tilbyder de lønsikring, juridisk hjælp, professionel hjælp til jobsøgning, rabat på diverse forsikringer, mulighed for efterløn og dagpenge ved ledighed og barsel. Ydermere er de bedst bedømt på Trustpilot og så tilbyder de nogle yderst attraktive medlemstilbud. For 468 kroner om måneden kan du blive medlem af deres a-kasse. Og for sølle 69 kr./md. kan du blive medlem af deres fagforening. Tilbage i 2014 blev Frie Funktionærers a-kasse målt til at have 25.000 medlemmer, siden da et dette tal steget yderligere.

En fagforening med mange års erfaring

Hos Frie Funktionærer får du en fagforening og a-kasse med mange års erfaring og som er kendt for, at være den førende a kasse når det kommer an på service og kvalitet. Da a-kassen blev grundlagt tilbage i 1951, havde de navnet Firma-Funktionærs Arbejdsløshedskasse og dengang organiserede de kun privatansatte funktionærer. I 2002 valgte de at blive tværfaglige. Og i denne forbindelse skiftede de deres navn til Frie Funktionærer, i nogle tilfælde bruges forkortelsen FF.

Høj medlemstilfredshed, eminent service og lavt kontingent

Frie Funktionærer er yderst professionelle og effektive. Man er altid sikret en hurtig hjælp og rettidig udbetaling af dagpenge og mulig efterløn. Her er man altid garanteret en eminent service og gang på gang viser organisationen at deres medlemstilfredshed er aldeles høj. Ydermere tilbyder de et lavt månedligt kontingent, og med tilhørende høj service niveau er dette et særdeles godt tilbud. Derudover er Frie Funktionærer eksperter i funktionærer, og dette betyder at de kan sikre deres medlemmer en personlig og professionel ekspertrådgivning. I 2014 fik de, som en af de eneste a kasser, målt en fejlprocent på nul i deres sagsbehandlinger, hvilket giver god grund til at a-kassen besidder de mest tilfredse medlemmer. I flere benchmarkingstests og tilfredshedsundersøgelser er Frie Funktionærer kåret som Danmarks bedste a-kasse, hvilket de naturligvis er værdig stolte over.

Frie Funktionærer tilbyder billig fagforening

Organisationen tilbyder, udover a-kasse, også fagforening fra 69 kroner om måneden. Faktisk Danmarks billigste fagforeningsmedlemskab, endda med fuld juridisk hjælp. Frie Funktionærers fagforening blev i 2014 målt til at have 18.000 medlemmer, og siden hen er tallet steget. Her tilbyder de professionel ekspertrådgivning og vejledning med udgangspunkt i medlemmernes ønsker og personlige behov, netop så medlemmet kan få mest ud af sine kompetencer. Fagforeningen arbejder for personlighed frihed på jobmarkedet, og går ind for fuld organisationsfrihed. Hos Frie Funktionærer er der mange medlemsfordele. Her kan man f.eks. få rabat på forsikringer, deltage i diverse arrangementer og kurser, juridisk hjælp, mulighed for rabat på lønsikring, samt professionel karrieresparring. Derudover har de den bedste bedømmelse blandt alle fagforeninger på Trustpilot.

Bliv medlem hos Frie Funktionærer her nu