MA

MA a-kasse

Hvem er MA a-kasse?

MA er den perfekte a-kasse for dig der arbejder eller er uddannet indenfor et speciale som de råder over. Der er tale om specialer som pædagogik, psykologi, sundhed, kommunikation, it, samfundsvidenskab, naturvidenskab og humaniora. Hvad enten du er nyuddannet, freelancer, projekt ansat, lønmodtager eller er selvstændig erhvervsdrivende. MA a-kasse har i dag over 74.000 medlemmer og det er netop profilerne hos disse, samt deres rådgiveres ekspertise. Der tilbydes endda gratis studiemedlemsskab.

Hvad kan du forvente?

Når man bliv medlem i en a kasse har man ofte nogle forventning til denne og det kan du også roligt have til MA. Her kan rådgivning når bevæger dig i dagpenge verden og få den økonomiske støtte i tilfælde af at du bliver arbejdsløs. Det har du nemlig krav på, hvis du ender uden job og derfor er ledig på arbejdsmarkedet. Endvidere tilbyder dig alt relevant rådgivning og vejledning, så du hurtigt og nemmest finder dig et nyt job.

Regler og betingelser

Som alle andre a kasse, så har MA også nogle betingelser og regler. Vi vil nu forsøge at belyse nogle af disse, for at gøre det mere overskueligt for vores brugere. Du kan bliv medlem som lønmodtager, dimittend eller driver egen virksomhed med hovederhverv. Hvis du er lønmodtager kan du optages som medlem i to forskellige former, nemlig som deltids- og fuldtidsforsikret. For at bliv medlem af MA a-kasse skal du være fyldt 18 år og være 2 år under den gældende folkepensionsalder. Det gør sig samtidigt gældende for alle, at man skal være bosat i Danmark samt have ret til ophold.

Lønsikring

MA giver også deres medlemmer i a kasse mulighed for at udvide et medlemskab med lønsikring.  Det er en yderst fornuftig løsning, for at undgå for store udsving i privatøkonomien, hvis man skulle blive opsagt i sit job. Her er lønsikring med til at begrænse afstanden mellem din løn fra jobbet og den udbetalte dagpengesats. En lønsikring ved MA a-kasse kan rente faktisk give dig et tillæg til dine dagpenge på helt op til 30.000 kr.

Bliv medlem hos Business Danmark a-kasse her nu