Om os

Hvem er vi?

AkasseMedlem.dk er en sammenligningsside som hjælper med at find Akasse, når du vil være medlem. Det kan ofte være forvirrende at finde den rette A-kasse, men vi har gjort brug af vores ekspertise og fundet de bedste og mest troværdige i Danmark. Vores mål er at gøre A-kasse markedet mere overskueligt.

Akassemedlem Logo

Ikke kun A-kasser

Det er ikke kun A-kasse vi hjælper dig med at finde, men også fagforening. Disse ting hænger ofte sammen, der er dog enkelte Akasse der kun tilbyder dette. Vi bestræber os på hele tiden at have minimum 5 forskellige muligheder for at blive medlem i en A-kasse. Samtidigt gør vi også vores bedste for at disse også tilbyder fagforening.

Ekspertise indenfor Akasse

Vores ekspertise bunder ud i egne erfaringer med både AKasse og fagforening samt flere års research på internettet. Udover at gøre brug af vores arbejder og analyser her på AkasseMedlem.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan være du lige har et enkelt spørgsmål inden du melder dig ind i den A-kasse du har valgt.

Når du kontakter os via email, gør vi vores bedste for at svare dig indenfor få timer, for at være til din fulde rådighed.

At find A-kasse er vigtigt og derfor er det også vigtig at man rigtigt første gang. Det er ikke noget du behøver at bekymre dig om længere, for vi på AkasseMedlem.dk hjælper dig til at træffe det rigtige valg første gang.

Vores navn

Flere har spurgt ind til meningen med vores navn Akassemedlem.dk. Historien er faktisk ret simpel, det er blot en sammentrækning af Akasse og medlem. For det er jo det vi er her for – nemlig at sørge for at du bliver medlem i den helt rigtige A-kasse.

Så afslutningsvis vil vi sige tak fordi du endte her på siden og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.